Vi erbjuder PT - Personlig tränare

Vad är en personlig tränare?

Allt fler väljer individuell träning eller PT som det kallas. Efterfrågan har ökat mycket snabbt under de senaste åren. 

- Kunskap, en personlig tränare har ett stort intresse för träning. Det innebär att din PT håller sig uppdaterad på vad som händer inom träning, detta i första hand genom fortlöpande utbildningar. Du får professionell hjälp för att öka prestationsnivån avseende styrka, rörlighet, uthållighet, kroppshållning, balans, koordination och hjärt/kärlhälsa. Du får hjälp att uppnå och behålla en hälsosam kroppsvikt.

- Tidseffektivitet, genom att få din träning grundligt planerad utifrån dina förutsättningar och mål spara du både tid och kraft.

- Motivation, även toppidrottare har tränare. Därför att en tränare inte bara instruerar utan även inspirerar. Du får hjälp att ge det där lilla extra under dina träningspass och det är det som gör skillnaden!

- Resultat, du utvecklas snabbare, får de resultat som du eftersträvar. Du mår bättre och minskar risken för skador som inte bara påverkar din träning utan också ditt vardagsliv. Andra fördelar är ökad energi och uthållighet, många upplever också en stress - och ångestreducering.

- Vad väntar du på?

Är du nybörjare så lär du dig de korrekta träningsteknikerna. Du som har tränat ett tag kommer ofta till platå, plötsligt gör du inte längre framsteg. En PT hjälper dig då att komma vidare genom att förnya din träning. När du blir mer avancerad hjälper din PT dig att nå mer specifika mål. Viktminskning och rehabilitering är andra områden där en PT kan vara till din hjälp.

Bortsett från att du har någon som peppar dig, så får du lära dig allt från hur du äter rätt, till hur den effektivaste träningen går till. Din personliga tränare lägger upp ett individuellt program efter ditt intresse, dina mål och ambition. Resultatet blir bättre och du kommer upptäcka att du alltid tjänar på att anlita en Personlig tränare, hur duktig du än är!

Din PT har också möjlighet att utföra olika tester för att se om du är på rätt väg mot ditt uppsatta mål.

Vår strävan är att du som väljer Personlig träning skall känna dig utvald och veta att din tränare alltid är personlig. Du har valt en PT och då skall du få hjälp i din strävan att leva ett hälsosamt liv.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation för att veta mer vad jag kan göra för just dig!